Još od drevnih vremena, tarot karte su bile ezoterična mapa sa jedinstvenim simbolima koji su mogli otkriti budućnost, pronaći suštinu za problema i posledicu negativnih uticaja.

carnivale-1

Kad se pojavi određena kombinacija tarot karata, tada nam ona može otkriti mnoge tajne i teška razdoblja. Otkrivanje i skidanje negativne energije pomoću Tarot karti je tehnika u kojoj tarot tumači mogu neutralisati izvor određenih “energetskih blokada”. Ova tehnika je sve više popularna, jer blokirana energija kod osobe može biti otklonjena ukoliko se primeni određenog Lunarnog dana u mesecu. Ovaj način otkrivanja i skidanja negativne energije uzima u obzir aspekt negativnih posledica, prepreka i nesrećnih dešavanja u životu osobe. U tarotu postoje određene karte koje kroz svoju ezoteričnu vrednost otkrivaju prisustvo negativnih uticaja kod osobe. Tarot karta vrag predočava na izvor i postojanje negativnih energija, ali u ekstremnom slučaju -prisutnost loših aspekata u zdravlju osobe. Ova karta odnosi se na prisustvo magije, koja se mogla odraziti na sve sfere čovekog života. Zbrajanjem okolnih vrednosti karata, u ovom tumačenju, predočava se i direktan uticaj negativnih energija na emocionalno stanje osobe-životni sklad i ravnotežu. Tarot karta vrag karakteristična je po svojoj energiji. Njeno pojavljivanje u tumačenju, posebno u naopakom položaju, uključuje elemente duhovnog pada osobe i loše namere drugih ljudi. Tarot karta Mesec specifična je po svom aspektu dvojnosti. Njeno pojavljivanje u tumačenju uvek se povezuje se svetom nevidljivog, intuicijom i tamnom stranom ljudske prirode. Analizom i zbrajanjem vrednosti ostalih okolnih karata, simbolika Meseca može imati svojstvo usporenog napretka, ograničenja i problema koji mogu ometati duhovni rast. Ova karta najčešće je odraz “nametnutih teških izazova”. Tarot karta Mesec zastupa promenljivost, strahove, iznenadni osećaj nelagode, ali i sve negativne energije koje deluju na mistične ili neobjašnjive načine. Prisutnost karte Mesec u tumačenju naznaka je skrivenog delovanja neprijatelja na naš život. Ukoliko se u otvaranju pojavi tarot karta Kula ona označava teškoće povezane sa poljem doma. Otkrivanje i skidanje negativne energije pomoću Tarot karti radi se neparnim danima. Pojavu određenih loših kombinacija u tarotu ne treba zanemariti, jer one uvek sugerišu na određene okolnosti, kao i posledice koje iz njih mogu nastati.

 • Iris / Kod 84
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: VISAK, KARTE SUDBINE, UROĐENA VIDOVITOST

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min