Tokom 2015. godine osobe rođene u zodijačkom znaku Ovna mogu se susresti sa teškim razočarenjima, pobedama , ali i porazima. Prema godišnjem horoskopu ova godina biće u znaku povoljnosti u polju karijere. Aspekti Neptuna i Jupitera pomoći će osobama rođenim u znaku Ovna da stabilizuju svoju radnu poziciju. U prvoj polovini 2015. godine osobe rođene u znaku Ovna mogu se suočiti sa manjim preprekama u porodici. Aspekti Saturna i Urana donose tendenciju žrtvovanja za druge, ali i veći novčani trošak. U polju zdravlja osobe rođene u znaku Ovna mogu se suočiti sa manjim padom imuniteta i osipima. Sve prepreke koje koje se budu dešavale tokom 2015. godine Ovnovi će uspešno i dostojanstveno prevazići.

001 ovan Na emotivnom planu u 2015. godini potrebno je suočiti se sa razočarenjima i partnerovim ishitrenim reakcijama koje mogu ugroziti Ovnove koji su u stabilnim vezama.

Posao

Za osobe rođene u znaku Ovna januar će biti mesec pobede, trijumfa i profesionalnog uspeha. U ovoj godini predstavnici ovog znaka moraju biti aktivniji i preuzeti veću inicijativu kako bi imali mogućnost za profesionalni napredak. Novi projekti, dobra komunikacija i odlučnost pomoći će osobama rođenim u znaku Ovna da naprave profesionalni uspeh. Pozicije planeta u 2015. godini podstaknuće razvijanje na profesionalnom planu i uspešnu procenu novih poslovnih potencijala.

Porodica i ljubavni odnosi

Osobe rođene u znaku Ovna tokom 2015. godine će imati mnogo nestabilnih momenata na emotivnom planu. Partnerova nestabilnost u mišljenju može biti glavni izvor problema u odnosu. Usamljeni predstavnici ovog znaka mogu upoznati svoju srodnu dušu daleko od mesta gde žive. Ova prilika mnogima usamljenim Ovnovima doneće potrebnu stabilnost.

Finansijska situacija

U prvoj polovini 2015. godine Ovnovi će imati stabilne prihode. No, ekomoničnost i ograničenje troškova biće primetno sve do druge polovine 2015. godine. U jesen planeterni aspekti donose pozitivno delovanje što će se odraziti na poboljšanje finansijske situacije i rast prihoda.

Zdravstvena situacija

Zdravlje osoba rođenih u znaku Ovna tokom 2015. godine može biti destabilisano usled većeg stresa. U ovoj godini Ovnovi moju harmonizovati svoje emocije, jer zbog preopterećenosti i emocionalnog stresa može doći do pogoršanja zdravstvene situacije, pogotovu kada se radi o nervnom sistemu i krvnom pritisku. U 2015. godini tokom proleća planetarni aspekti mogu nepovoljno delovati na Ovnove što može izazvati alergije, osipe i pad imuniteta.