Osobama rođenim u znaku Raka 2015. godina daće neohodnu snagu za preuzimanje veće inicijative u oblasti poslovanja i karijere. Mnogi planetarni aspekti, među kojima će najveće dejstvo imati Saturn, u sferi poslovanja Rakove će obavezati na aktivnije poslovno  delovanje. Druga polovina ove godine  ojačava oblast emocija i ljubavnih odnosa, što će se povoljno odraziti najviše na usamljene predstavnike ovog znaka. Prepreke i teškoće koje će biti prisutne u 2015. godini pomoći će osobama rođenim u znaku Raka da ojačaju svoje samopouzdanje i smelije krenu u razrešavanje rizičnih poduhvata. Nepovoljna zdravstvena situacija može na kratko baciti senku na pozitivan tok događaja tokom 2015. godine.

004 rak

Posao

Poslovna inicijativa u 2015. godini biće u porastu, a najaktivniji period počeće od maja meseca. Predstavnici ovog znaka predano će raditi na ostvarenju mnogih ideja, a novi koncepti doneće pozitivan trend u poslovanju. Osobe rođene u znaku Raka biće samopouzdanije i aktivnije na poslovnom planu, pa će napredak biti propraćen i poboljašem finansijske situacije. Preuzimanje rizika i ulazak u nova poslovna partnerstva takođe će obeležiti 2015. godinu. Rakovi će slediti svoju intuiciju koja će im pomoći da ostvare napredak i uvećaju poslovanje u ovoj godini. Brzo delovanje i avanturistički duh ojačaće poslovnu poziciju mnogih osoba rođenih u znaku Raka.

Porodica i ljubavni odnosi

Situacija na porodičnom planu tokom 2015. godine biće mnogo mirnija i stabilnija. Predstavnici ovog znaka dobiće neophodnu podršku bliskih članova porodice, što će im dati dodatnu snagu da ostvare mnoge poslovne projekte. Na emotivnom planu zauzete osobe u znaku Raka ojačaće odnose sa voljenom osobom. Međutim, do avgusta meseca, u ljubavnim odnosima može doći do manjih iritacija i prolaznih nesuglasica sa partnerom. Usamljeni predstavnici ovog znaka početkom juna meseca mogu imati priliku da upoznaju osobu, koja će ostaviti veliki utisak na njih. U ovoj godini, Rakovi moraju pronaći potrebnu unutrašnju ravnotežu i popraviti sve one greške iz prošlosti koje su donele nedostatak harmonije u ljubavnim odnosima.

Finansijska situacija

Finansijska situacija u 2015. godini za osobe rođene u znaku Raka biće stabilna. Povremene finansijske krize mogu se desiti ukoliko pristup novcu bude neracionalan. Krajem godine može se očekivati veći priliv novca, ali i ulaganje u renoviranje stambenog prostora. Tokom ove godine osobe rođene u znaku Raka mogu očekivati vraćanje nekog starog duga od straneprijatelja.

Zdravstvena situacija

U toku 2015. godine situacija na zdravstvenom planu za Rakove neće biti najpovoljnija. Planetarni uticaju mogu se negativno odraziti kroz neočekivane povrede, padove i manjak energije. Zbog velike dinamike i pojačane aktivnosti u 2015. osobe rođene u znaku Raka moraju se više odmarati i izbegavati veći premor tokom letnjih meseci.