U astrologiji, sedma kuća  se odnosi na ljubavne veze, brak i bračno zajedništvo. Ona nam takođe otkriva kakav partner nas privlači i kakva očekivanja imamo kada je u pitanju ljubav, seks i brak. Sedma kuća horoskopa takođe opisuje našu srodnu dušu i osobu sa kojom možemo ostvariti dugoročan odnos. U sinastriji, položaj planeta u ovoj kući odnosi se na iskustva i izazove sa kojima se možemo susresti u aktuelnom odnosu ili vezi.

 

 

Sinastrija – Sunce u sedmoj kući

Ako se vaše natalno Sunce nalazi u sedmoj kući partnera, veza koju imate biće puna radosti i dinamike. Partner će imati sve one osobine koje vama odgovaraju, a njegova podrška biće vam od izuzetnog značaja. Kod partnera je prisutan osećaj poverenja i sigurnosti kada je u vašoj blizini. Zbog toga vas može videti kao osobu sa kojom želi da formira dugoročan odnos. Vi uživate u svim zajedničkim aktivnostima, zabavi i druženju. Ovde dominira jaka privlačnost. Ovaj položaj u sinastriji smatra se idealnim za dugoročno zajedništvo i brak.

Sinastrija – Mesec u sedmoj kući

Ako se vaš natalni Mesec nalazi u sedmoj kući partnera, tada je dominantan osećaj jake bliskosti i povezanosti. Od prvog trenutka  možete se osećati prijatno u njegovom prisustvu. Emocije i osećanja su ovde vrlo jaki. Vaš partner uliva vam osećaj sigurnosti i topline. U ovom odnosu dominira jaka uzajamna privlačnost, ali sa druge strane i pojačana osetljivost na kritiku.

Sinastrija – Merkur u sedmoj kući

Ako se vaš natalni Merkur nalazi u sedmoj kući partnera, to može biti velika pomoć u području komunikacije. Ovaj položaj govori o otvorenom izražavanju i pokazivanju stavova. Mnoge zajedničke aktivnosti u ovom partnerstvu mogu doneti obilje lepih trenutaka i sreće. Odnos je obeležen iskrenošću i uzajamnim poštovanjem. Partner će uvek težiti pronalaženju najboljeg rešenja za aktuelne probleme.

Sinastrija – Venera u sedmoj kući

Ako je vaša natalna Venera u sedmoj kući partnera, tada je prisutan osećaj intenzivne privlačnosti. Ovaj položaj Venere pomaže u rešavanju teških situacija i uvek akcenat stavlja na zajedničku sreću  i zadovoljstvo. Takođe, donosi podršku na emocionalnom i finansijskom planu.

Sinastrija – Mars u sedmoj kući

Ako je vaš Mars u sedmoj kući partnera, možete osećati više samopouzdanja u njegovoj blizini. Ova pozicija Marsa ukazuje na jaku seksualnu privlačnost. No, sa druge strane, oslikava dinamičnog i impulsivnog partnera koji može dati podsticaj ili dozu frustracija. To je odnos u kome će uvek biti zastupljena velika dinamika i aktivnost.

Sinastrija – Jupiter u sedmoj kući

Ako je vaš Jupiter u sedmoj kući partnera, uvek ćete osećati veći optimizam i radost. U ovom odnosu zajedničkim snagama možete ostvariti dosta uspeha i imati korist od partnerstva. Smatra se povoljnim položajem, jer je Jupiter planeta ekspanzije (širenja) i u ovoj kući podstiče uzbuđenje i pozitivan stav. Međutim, treba biti oprezan i ukoliko se neke situacije ignorišu, to može dovesti do prekida partnerstva.

Sinastrija – Saturn u sedmoj kući

Ako  je vaš Saturn u sedmoj kući partnera mogući su ozbiljni izazovi, prepreke i ograničenja u odnosu. Ukoliko postoje dobri aspekti koje Saturn formira, tada će odnos biti stabilan i sa više predanosti. Međutim, prisutnost teških aspekata daju dosta iskušenja i emocionalne teskobe. Ovo je dosta izazovan položaj u sinastriji, jer može dovesti do straha od ulaska u brak ili govoriti od materijalnim razlozima ulaska u vezu.

Sinastrija – Uran u sedmoj kući

Ako je vaš natalni Uran u sedmoj kući partnera, tada oslikava dosta spontan pristup i jaku privlačnost u odnosu. Ovde dominira sve ono što je novo i uzbudljivo i smatra se povoljnim za osobe koje imaju dosta otvoren pristup, ali ne žele ulazak u bračnu zajednicu. Intenzivna strast, uzbuđenje, mnogi usponi i padovi predstavljeni su ovim položajem Urana. Vrlo često govori o naglim preokretima u odnosu i tendenciji veće slobode.

Sinastrija – Neptun u sedmoj kući

Ako je vaš Neptun u sedmoj kući partnera, prisutna  je težnja za idealizovanjem, naglašena romantika i senzualnost. Ukoliko Neptun formira negativne aspekte tada odnos neće biti iskren, zbog čega mogu nastati mnogi problemi. No, ukoliko su prisutni pozitivni aspekti, tada zajedništvo može trajati dosta dugo.

Sinastrija – Pluton u sedmoj kući

Ako je vaš natalni Pluton u sedmoj kući partnera, to govori o seksualnoj privlačnosti koja je dosta jaka. Međutim, ukoliko Pluton formira negativne aspekte to donosi niz vrlo teških situacija sa elementima ekstremnosti, nasilja ili agresije. U pozitivnim aspektima, Pluton u ovoj kući označava zreo pristup partnera i uzajamno nadopunjavanje.

 • Iris / Kod 84
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: VISAK, KARTE SUDBINE, UROĐENA VIDOVITOST

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min