Svaki broj u sebi ima posebne vibracije i energiju  koji nose određene poruke. Da bi bolje razumeli sebe i pronašli odgovore na mnoga pitanja tajno značenje brojeva može nam biti od velike pomoći. Ukoliko je omiljen broj osobe 25 treba ga svesti na jednocifren 2+5= 7. Vibracije dobijenog broja 7 ukazuju na mističnost,naglašenu intuiciju i duhovnu zaštitu.

 

 

Značenje omiljenog broja:

Broj 1 – inicijativa. Ukoliko je 1 vaš omiljeni broj to znači da vas privlači sve ono što ima veze sa liderstvom i realizacijom sopstvenim ideja. Ovo je broj početne energije u nizu, naznaka je novih stvari i otkrića koja čekaju osobu u budućnosti. Zbog velike iskrenosti ove osobe često mogu biti u različitim iskušenjima i neugodnim situacijama. Jedinica ukazuje da je osobi potrebno dosta širine kako bi ostvarila svoje ideje.

Broj 2 – dimplomatičnost. Ove osobe imaju izvrsnu veštinu komunikacije, dosta su osetljive i ne vole samoću. Oni sve oko sebe sagledavaju na previše emocionalan način, zbog čega ih drugi ljudi mogu iskoristiti. U karijeri mogu postići veliki uspeh, samo ukoliko su taktični i strpljivi. Numerolozi smatraju da omiljeni broj 2 ukazuje na tendenciju traženja stalnog balansa i harmonije i preveliko ulaganje energije u područje emocija.

Broj 3 – intuitivnost. Ukoliko je vaš omiljeni broj 3 vi ste vrlo kreativni, ambiciozni i imate dosta vitalne energije. Trojku karakteriše velika snaga i sposobnost brzog „upijanja“ informacija. U braku mogu imati dosta sreće, dok  u poslu mogu dobiti brojna priznanja za trud i inovacije. Ovo je broj sreće, povezuje se sa planetom Jupiter i smatra se da ćesvi  kvaliteti osobe biti nagrađeni velikim uspehom.

Broj 4 – stabilnost. Ovo je broj koji predstavlja pouzdanost i lekovitu energiju. Veoma često ove osobe mogu biti preterano nesigurne. Podršku uvek traže u bliskim osobama. U poslu i ljubavi ulažu veliki napor kako bi dostigle harmoniju u sklad. Karakteriše ih odanost i ozbiljan pristup životu.

Broj 5 – avanturista. Broj pet ukazuje na stalnu potragu za novim avanturama. Kod ovih osoba izražene su impulsivne reakcije, razdražljivost, brzopletost u odlukama i spremnost ka upuštanju u rizik.Ovaj broj stvara situacije zbog kojih osoba mora tražiti pomoć od drugih ljudi. Iako vole pokret i dinamiku, za njih je veoma važno da imaju mesto na kome se mogu opustiti i osećati sigurno. Stručnjaci iz oblasti numerologije smatraju da ovaj broj upozorava osobu da uvek bira ono poznato i da izbegava rizik upuštanja u nepoznato.

Broj 6 – saosećajnost. Ako je vaš omiljeni broj 6 to ukazuje na vašu spremnost da uvek pomognete drugim ljudima.  Vas karakteriše velika ljubaznost, briga za druge i ovde je naglašen aspekt milosrđa. Inače, broj 6 predočava na energiju jakog emotivnog vezivanja, što može doneti probleme u vaš život.

Broj 7 – mističnost. Ovaj broj naglašava unutrašnju percepciju osobe i duhovno područje. Ukoliko je 7 vaš omiljeni broj to ukazuje da morate dublje sagledati mnoge životne situacije. Vas krasi znatiželja i radoznalost. Volite da istražujete i budete inovatori. No, obratite pažnju na „znakove sudbine“, jer ćete na taj način bolje proceniti ljude oko sebe.

Broj 8 – dinamičnost. Ako je vaš omiljeni broj 8 to ukazuje na izuzetno veliku energiju koju posedujete  Mnoge vaše akcije i planovi uspešno su realizovani, a u tome vam dodatno pomaže analitičnost, jer uvek vidite mogućnosti tamo gde ih drugi ne primećuju. Ovo je broj beskonačnosti, a često ukazuje i na ekstremnu zaokupljenost finansijskim područjem. Uvek detaljno analizirajte svoje ideje kako bi  ih na što bolji način uspešno realizovali.

Broj 9 – duhovnost. Devet je broj završetka i karakteriše ga visok stepen duhovnosti i prosvetljenja.  Ukoliko je ovo vaš omiljeni broj vi ulažete puno truda, vremena i energije kako bi postigli svoje ciljeve. Ovo je srećan broj koji osobi daruje mudrost i plemenitost. Numerolozi smatraju da se ove osobe ne osećaju prijatno u društvi agresivnih i sebičnih ljudi. Iako nekada nije lako stići do cilja kroz veliki trud i mudar pristup vaš omiljeni broj 9 nosi u sebi poruku uspeha u ostvarenju cilja.

Nula – nije uobičajeno omiljeni broj. Nula ukazuje da će osoba puno puta krenuti pogrešnim smerom, a želje često neće biti u potpunosti realizovane.