Ukoliko želite da saznate ko je vaš duhovni čuvar i kakvu poruku vam donosi vezanu za budućnost, tada možete konsultovati ovo staro indijansko proricanje. Uzmite jedan veći papir i na njemu nacrtajte jedan kvadrat koji je podeljen na četiri kocke. Zatim ove kocke obeležite rednim brojevima. Prva kocka nosi broj 1, druga broj 2. Treća kocka se deli na dve polovine i u nju se upisuju brojevi 3 i 4. Zadnja kocka obeležava se brojem 5. Za ovo staro indijansko proricanje koriste se staklene kuglice, seme kruške, suvo voće i perle. Mesto na kvadratu gde je palo najviše bačenih kuglica ili perli nosi poruku duhovnih čuvara vezanu za budućnost.

Staro indijansko proricanje: Značenje broja 1

Broj jedan je pod vladavinom solarne zmije. Njena moć omogućava nam da život očistimo od svega što je negativno, a telu daje potrebnu vitalnost. U predstojećem periodu ni jedan događaj neće doprineti narušavanju duhovnog sklada. Iako će sve ići u pozitivnom smeru, potrebno je poslušati mudre savete osoba koje imaju više životnog iskustva. Verujte svojoj intuiciji. Osobe koje se osećaju usamljeno, ne bi trebalo da forsiraju situaciju na silu. Budite strpljivi i sačekajte da sve krene svojim prirodnim tokovima, kako bi došli do prave sreće i ispunjenja.

Staro indijansko proricanje: Značenje broja 2

Broj 2 je polje koje se odnosi na lenjost. To je naznaka da treba usporiti svoj životni tempo. Zbog previše preuzetih obaveza, prati vas veliki umor i možete se osećati dezorjentisano. Više vremena posvetite sebi i svom zdravlju. Postoji mogućnost da ćete u skorijoj budućnosti dobiti zanimljiv poslovni predlog. Ali, nemojte ga prihvatiti jer će to negativno da se odrazi na vaše fizičko i pshičko zdravlje. Odbijanje ovog poslovnog predloga neće vam umanjiti kasniji napredak u segmentu karijere, zato se nemojte plašiti.

Staro indijansko proricanje: Značenje broja 3

Broj 3 je pod vladavinom kornjače. Ona simboliše istrajnost, zaštitu i ljubav. Međutim, ona se takođe nadovezuje za emocionalnu nepostojanost. Drugi ljudi imaju dosta zahteva, a vi ste spremni na veliku požrtvovanost i mnogobrojna odricanja. Da bi ostvarili postojanost i izbegli nestabilnost u životu potrebno je biti dosledniji u delovanju. Istrajnost je jedna od ključnih elemenata koja će vam omogućiti da postignete svoje ciljeve i ostvarite sreću.

Staro indijansko proricanje: Značenje broja 4

Broj 4 je pod vladavinom pume koja je simbol snage, ali i potisnutih negativnih emocija, nasilnosti, agresivnosti. Veoma teško se oslobađate teških uspomena i uticaja osoba iz prošlosti koje su vas mnogo povredile. Zbog prisutne sumnjičavosti ne možete da dođete do potrebnog sklada u radu i privatnom životu. Da bi došli do željenih promena potrebno je imati otvoreniji pristup i optimistčniji pogled na život. Nemojte biti u okruženju ljudima koji život vide iz negativnog ugla. U skoroj budućnosti saznaćete da neka osoba ima interesovanje za vas. Nemojte se bojati, veeć preduzmite inicijativu.

Staro indijansko proricanje: Značenje broja 5

Broj 5 je pod vladavinom lame, koja je simbol dobrote, velikodušnosti i prijateljske pomoći. No, ona se povezuje i sa nepotrebnom tvrdoglavošću. Svojom originalnošću i jedinstvenim pristupom lako privlačite druge ljude. Iako  imate prijatelje oko sebe, u duši se možete osećati  neispunjeno. U vaš život dolaze velike promene, pa ih spremno dočekajte.

 • Ela / Kod 151




  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Ariana / Kod 61




  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, REIKI, YI-YING, TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marko / Kod 112




  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marijana / Kod 98




  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, TUMAČENJE SNOVA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min