Prema drevnim verovanjima talismani i amuleti, napravljeni od različitih predmeta i materijala, osim što su bili snažni simboli zaštite, služili su za privlačenje sreće, ljubavi i uspeha. Svaki amulet i talisman ima svoje specifične karakteristike, moć i sposobnost da privuču blagostanje u onom području života gde ne postoji sklad ili vladaju nesuglasice. Postoje mnogi zaštitni talismani i amuleti koji služe za zaštitu od bolesti, zlog oka, nevolja ili gubitka.

 

 

Krug života jedan je od popularnijih talismana za dobru sreću, zdravlje i pozitivne promene.  U ovom simbolu zastupljena su sva četiri elementa – zemlja, vazduh, vatra i voda, zbog čega se smatra vrlo moćnim u usklađivanju mentalne i fizičke energije. Osim ovih  svojstava krug života je talisman koji će u razdoblju nevolja pomoći da se situacija preokrene u korist njenog vlasnika.

Talisman solsticija smatra se jednim od najstarijih i služi za zaštitu. Ovaj talisman svom vlasniku daje pomoć od nevolja, snagu da prevlada tugu i patnju, da sačuva optimizam i vedar duh. Smatra se idealnim za uravnoteženje snage i očuvanje životne radosti.

Osim ovih poznatih talismana, ljubav, sreću i uspeh možemo privući  uz pomoć običanih karata koje su odavnina bili vrlo moćni energetski talismani. Obične karte imaju svoje specifične karakteristike, vibracije i svojstva, a odabirom određene za talisman možemo privući obilje i prosperitet.

Karta Kraljica srce smatra se moćnim ljubavnim talismanom. Njena energija donosi ispunjenje želje vezano za srodnu dušu.

Talisman Kralj dijamanata štiti od gubitka, lopova i krađe. Veruje se da donosi zaštitu u materijalnom području.

Kraljica pik je talisman za sreću. Ovaj talisman preporučuje se za osobe koje nemaju stabilnost u svakodnevnom životu.

Paž dijamanata je talisman zaštite od zlih ljudi. On odbija negativne uticaje, rivale u poslovnom svetu i daje zaštitu od ljubomornih i zavidnih ljudi.

Postoji mnogo različitih načina za izradu talismana koji će nam doneti zaštitu, sreću,  uspeh i blagostanje. Jedan od starih simbola za zaštitu, prosperitet i ljubav bila je ljuska oraha. Za pravljenje ovog jednostavnog drevnog talismana potrebno je uzeti orah, podeliti ga na dva dela, a sadržaj oraha otkloniti. Na belom papiru napisati određenu želju,  zavezati crvenim pamučnim koncem i staviti u ljusku oraha. Prema verovanju ovaj talisman doneće obilje blagoslova u život svog vlasnika.

Svaki amulet i talisman pomoći nam da održimo blagostanje i dobijemo potporu energije koja će nas zaštititi od nevolja, bolesti, negativnih uticaja čarobnjaštva i zlih sila. Talismani i amuleti su snažna „naknada“ energije u područjima gde je potrebno privući pozitivne promene, vratiti sklad i ravnotežu u svakodnevnom životu.

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min