Tarot dnevna karta

Tarot karte kao sveobuhvatni prediktivni alat daju nam odgovore na mnoga pitanja. Odgovori dobijeni od tarot karata imaju duboko značenje i jedinstvenu duhovnu dimenziju.

Obilje raznovrsnih simbola na kartama prikazuje nam različite životne situacije i donosi relevantne informacije iz određenog segmenta. U modernoj praksi, raznovrsne tehnike i metode omogućavaju nam da dobijemo  sveobuhvatnu sliku sadašnjih događaja, bolje razumevanje situacije i pronalaženja puta koji će nas odvesti iz tegobne situacije.

Tarot sa svojom vizualnom simbolikom pruža priliku za veću samospoznaju. Svaki simbol na tarot kartama omogućava nam da pronađemo veću ravnotežu i razumemo  razloge pojedinih događaja.

Tarot dnevna karta predočava na iskušenja i izazove sa kojima će se susresti tokom dana. Ona nam takođe opisuje aktuelne događaje i situacije. Ovde je prikazana interpretacija tarot dnevne karte na nešto drugačiji način i poruka koju nam ona šalje za određeni dan:

Tarot dnevna karta Budala – simbol neizvesnosti. Ona nam ukazuje na preuzimanje kreativnih aktivnosti i na situacije koje će ići u našu korist.

Tarot dnevna karta Mag – simbol pokreta. Ova karta govori da sve sve dešava sa određenim razlogom. Budite istrajni u svojim težnjama i krenite u realizaciju ideja.

Tarot dnevna karta Visoka Sveštenica – simbol strpljenja. Sačekajte pravi trenutak za delovanje. Više pažnje posvetite segmentu komunikacije i porodice.

Tarot dnevna karta Carica – simbol radosti. Ovo je karta koja govori o novom početku, radosti i sreći. Nagoveštaj je napretka i zadovoljstva na porodičnom planu.

Tarot dnevna karta Car – simbol odgovornosti. Nemojte oklevati ukoliko nekome treba vaša pomoć. Budite realniji u sagledavanju postojeće situacije.

Tarot dnevna karta Visoki Sveštenik – simbol mudrosti. Poslušajte savete drugih ljudi i napravite promene koje će vam pomoći u daljem napredovanju.

Tarot dnevna karta Ljubavnici – simbol očekivanja. Iako imate velike želje vezane za ljubav, potrebno je najpre dobro razmisliti šta će pojedine odluke promeniti u vašem životu.

Tarot dnevna karta Kočija – simbol opreza. Ovo je idealna prilika da postavite nove smernice u svom životu. Ali budite oprezni, kako ne bi precenili sopstvenu snagu i mogućnosti.

Tarot dnevna karta Snaga – simbol savladavanja prepreka. Iako ste nedavno imali uspeh, danas morate biti više obazrivi i fokusirani  ka prevazilaženju ograničenja i prepreka.

Tarot dnevna karta Pustinjak – simbol meditacije. Ovo je karta koja preporučuje da više vremena odvojite za sebe, razmislite svemu i ojačate svoju duhovnu stranu, pre nego krenete u realizaciju planova.

Tarot dnevna karta Točak sudbine – simbol uticaja. Neke događaje u životu ne možemo izbeći. Današnji događaj može biti povoljan za vas.

Tarot dnevna karta  Pravda – simbol odluke.Ovo je karta koja govori o donošenju odluke ili završetku projekta iz prethodnog perioda. Ona savetuje da budemo odgovorniji, jer će preuzete akcije imati dugoročan uticaj u budućnosti.

Tarot dnevna karta  Obešeni čovek – simbol ograničenja. Ova karta govori o čekanju i odlaganju planova. Na trenutnu situaciju treba da gledate iz više perspektiva.

Tarot dnevna karta Smrt – simbol promene. Ona govori o transformaciji i obnovi. U susret vam dolazi promena, koja je za vas neophodna.

Tarot dnevna karta Umerenost – simbol ravnoteže. Fokusirate svoju energiju ka pravom smeru kako bi uspeli u ostvarenju svojih planova. Balans, strpljenje i ravnoteža su ključni u popravljanju situacije.

Tarot dnevna karta Vrag -simbol  bespomoćnosti. Kada se nalazimo u tegobnim situacijama, treba mudro pristupiti, bez nepotrebne žurbe ili ljutnje.

Tarot dnevna karta Kula – simbol uznemirenosti. Određeni događaj može prouzrokovati unutrašnji nemir i nespokoj. Tegobni događaji uče nas važnim lekcijama i daju nam mogućnost da se suočimo sa istinom.

Tarot dnevna karta Zvezda – simbol nade. Budite otvoreni za nove ideje, jer ćete na taj način uspeti da ostvarite svoj cilj i dođete do obnove samopouzdanja.

Tarot dnevna karta Mesec – simbol nesigurnosti. Karta koja oslikava podsvesne strahove i nemogućnost da se pronađe inspiracija. Da bi otklonili postojeće blokade potrebno je osloboditi se sećanja iz prošlosti.

Tarot dnevna karta Sunce – simbol vitalnosti. Energija entuzijazma i radosti omogući će vam da savladate postojeće prepreke.

Tarot dnevna karta Sud – simbol dubokog razumevanja. Iako vas može mučiti neodlučnost, uspećete da postupite ispravno i otklonite mnoge nedoumice.

Tarot dnevna karta Svet – simbol neočekivanih prilika. Ispred vas su neočekivane mogućnosti i prilike koje treba iskoristiti. Zahvaljujući velikom trudu i samodisciplini postići ćete svoj cilj.

 • Iris / Kod 84
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: VISAK, KARTE SUDBINE, UROĐENA VIDOVITOST

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min