Tarot se smatra jednom od najstarijih divinacijskih metoda koja se do današnjeg dana koristi prilikom različitih tumačenja. U špilu svaki simbol je pokazatelj skrivenih znanja i istine.

 

 

Poznato je da ovi neobični simboli predstavljaju  određenu energiju, a tokom tumačenja oni predočavaju na aktuelnu situaciju. Svaka misao, namera, akcija, težnja prikazana je jedinstvenim tarot arhetipom i na taj način dobijamo celokupnu sliku stanja energije koja obeležava život pojedinca u određenom  trenutku.

Svaka karta u špilu ima svoju pozitivnu i negativnu stranu  koja može biti manja ili veća u zavisnosti od postojećih kombinacija. Kada su karte u normalnom uspravnom položaju, to je naznaka da energija osobe teče nesmetano. Ukoliko su karte prikazane naopako to je pokazatelj ograničenja, prepreka i potencijala koji nisu iskorišćeni.

No, određene karte u uspravnom položaju imaju i svoju negativnu stranu. One pokazuju koji faktori utiču na sadašnju situaciju i šta treba učiniti kako bi došlo do pozitivnog pomaka i poboljšanja.

 

Tarot karta Vrag

Ova tarot karta uglavnom simboliše sve ono što je negativno kod čoveka. To mogu biti poroci, loše misli o drugim ljudima, nedostatak duhovnosti, mržnja, ljubomora, sklonost ka manipulacijama, varanju partnera, pesimističan pogled na život. U velikoj meri karta Vrag govori o aspektu mentalne blokade, bespomoćnosti i unutrašnjeg nezadovoljstva. Ona poručuje da osoba mora raditi na popravljanju energetskog balansa i unutrašnje energije kako bi se oslobodila od negativnih vibracija.

Tarot karta Kula

Kula spada u jednu od najtajanstvenijih karata u špilu koja može imati veoma negativno značenje. Naime, ona govori o situacijama gde je osoba izložena nasilju, zlostavljanju, prevarama ili fizičkom stradanju. Poruka ove tarot karte odnosi se na neophodnost preuzimanja veće odgovornosti i ispravnom načinu delovanja, kako bi se izbegle negativne posledice.

Tarot karta Obešeni čovek

Karta Obešeni čovek ukazuje na promenu perspektive i povezuje se sa  područjem duhovnosti. Ona opisuje situacije u kojima je pojedinac  postao žrtveno jagnje. Često vođen pogrešnim idealima i željama dolazi u situaciju iz koje ne vidi izlaz. Na primer, u segmentu ljubavi pokazuje zapostavljanje od strane voljene osobe, dok se na profesionalnom planu odnosi na pogrešna ulaganja, gubitak posla, prepreke, kašnjenja i finansijsku propast.

Tarot karta Mesec

Iako mnogi smatraju da tarot karta Mesec spada u kartu koja odražava pozitivne kvalitete, ona je u suštini simbol upozorenja. Karta Mesec se povezuje sa intuicijom, inspiracijom, emocijama. Međutim, sa druge strane prikazuje elemente obmane, negativnih uticaja i skrivanja tajni. Ukoliko se nalazi u lošim kombinacijama označava da se nešto već duže vreme skriva od osobe, na primer, to mogu biti lažni prijatelji koji ometaju napredak, prisutnost crne magije i istine koja je skrivena.

 

 • Iris / Kod 84
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: VISAK, KARTE SUDBINE, UROĐENA VIDOVITOST

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Dragica / Kod 10
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min