Zahvaljujući neiscrpnom bogatstvu svojih simbola tarot karte ne samo da nam daju odgovore na određena pitanja već pomažu da pronađemo izlaz iz svakodnevnih životnih problema i dođemo do većg duhovnog samorazvoja. Svaka tarot karta može biti ključna u razmatranju u određenih događaja.

U tarot špilu koji se sastoji od 78 karata svaka ima svoje tradicionalnei značenje koje u interpretaciji predviđa učinke budućih događaja ili situacija iz prošlosti.

 

 

Kada govorimo o kartama iz male Arkane, kojih ima ukupno 56, one opisuju mnoge aspekte života, događaje i situacije na koje možemo uticati. U predviđanju one skreću pažnju na moguće opasnosti.

Karte iz velike Arkane, kojih ima ukupno 22, slikovito opisuju naše životno putovanje i otkrivaju mnoge skrivene istine koje vrlo često ne želimo prihvatiti. U intrepretaciji daju nam odgovore vezane za pojedine odluke, kao i promene koje možemo očekivati.

Sveobuhvatno , u tumačenju tarot karte pokazuju nam trenutno stanje stvari i skrivene aspekte svega onoga što mogu biti posledice donetih odluka. Sagledavanjem razvoja situacije tarot karte mogu nam opisati prirodu i karakter ljudi koji će biti uključeni u ta dešavanja.

O pitanjima iz našeg svakodnevnog života u tumačenju najčešće se koriste tri karte. Za ovo tarot otvaranje možemo postaviti pitanja vezana za uspeh, ostvarenje planova ili uopštenih dešavanja.

Tarot otvaranje sa četiri karte pokazuje nam sve ono što ima veze sa partnerstvom i emocijama. Ovde možemo postaviti pitanja vezana za pronalaženje pravog partnera, ishod romantične veze, nastavak ili dobijanje smernica za odnos koji nije harmoničan.

U tarot otvaranju za porodicu, posao, karijeru i zdravlje najčešće se koristi 7 karata. One će nam dati odgovore o poslu, profesionalnom napretku, svemu onome što moramo izbegavati ili ono što moramo menjati. Kada govorimo o segmentu zdravlje i porodice, pitanja koja možemo postaviti odnose na različite situacije sa kojima ne umemo da se suočimo, a tiču se porodičnog sklada i slaganja.

O pitanjima budućnosti jedanaest tarot karata govore šta nam u bliskoj budućnosti ide u susret. U ovom otvaranju karte će nam takođe  pokazati trenutno stanje situacije.

Godišnja tarot karta spada u jedno od najpopularnijih otvaranja. Da bi saznali šta nam poručuje godišnja tarot karta to možemo izračunati na osnovu aktuelne godine i svog  datuma rođenja – dan, mesec, godina. Godišnja tarot karta opisuje nam šta je to što će biti aktuelno u određenoj godini, pokazaće nam ono što će se promeniti i kako ćemo te promene prihvatiti.

Bez obzira koju vrstu tumačenja da odaberemo, tarot karte  uvek će nam pružiti zanimljive i važne podatke o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

 • Sofija / Kod 80
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, NUMEROLOGIJA, ASTROLOGIJA, KRISTALOTERAPIJA, DREVNI RITUALI ZA POSAO, FINANCIJE, LJUBAV I ZDRAVLJE

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marinela / Kod 17
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, VISAK, VIDOVITOST, NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKE KARTE

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min