Tarot: Osam karata za jačenje energije, oporavak i unutrašnju ravnotežu

Oblast ezoterije i lečenja su neraskidivo povezane. Tarot karte kao prediktivni sistem koji se bazira na drevnoj mudrosti, otkriva nam mnoga saznanja vezana za bolje razumevanje sopstvenih osećaja, misli i podsvesti.

Tarot nam može jasno predočiti  šta se događa unutra – u našoj duši i ukoliko smo spremni da pogledamo duboko unutar sebe, možemo otkriti gde je problem i na koji način ćemo ga rešiti.

Svaka karta iz tarot špila sačinjava posebne obrasce energije bazirane na načelima  bezvremenske mudrosti, dajući nam mogućnost da kroz meditaciju dođemo do svog unutrašnjeg svetla.

Sledećih osam tarot karata nose moćnu i specifičnu poruku koja se odnosi na isceljenje, duhovni preporod, ozdravljenje i unutrašnji balans.

Tarot karta Zvezda – simbol nade i prihvatanja

Ovo je karta vizija, inspiracije, smirenja i unutrašnje snage. Ona nam ukazuje na trenutak oslobađanja od mnogih neugodnosti i iracionalnih strahova. Tarot karta Zvezda pruža nam osećaj nade i prepoznavanja unutrašnje jačine. Podstiče nas da krenemo napred ka svojim ciljevima. Energija ove karte se upoređuje sa božijom milošću i anđeoskom zaštitom. Pomaže nam da uočimo mogućnosti koje se ne prepoznaju lako.

Tarot karta Pet kupova – simbol opraštanja i poverenja

Ova tarot karta nam ukazuje da ukoliko želimo doći do ozdravljenja moramo oprostiti onim osobama koje su nas povredile. Pet kupova govori o prihvatanju razočarenja kao prilike koja će nas odvesti do unutrašnjeg preobražaja i samopoboljšanja. Ona nas poziva da prihvatimo datu priliku i preokrenemo svoj život na bolje, kako bi opet uživali u skladu, ljubavi i harmoniji.

Tarot karta Pustinjak – simbol mentalnog ozdravljenja i dubljeg uvida

Na ovoj karti prikazan je čovek sa lampom u ruci. Simbol lampe označava svetlo koje dolazi iznutra i sposobnost da se se prođe kroz razdoblje mraka i tame. Nakon završetka tegobnog perioda možemo se osećati izolovano, ali naša unutrašnja snaga i vizije biće dovoljno jake da prevaziđemo takvu situaciju. Tarot karta Pustinjak pokazuje nam da kroz meditaciju možemo postići unutrašnji balans, ozdravljenje i mentalni sklad. Ova karta nam govori o stvaranju nove strukture i boljem razumevanju događaja u našem životu.

Tarot karta Umerenost – simbol unutrašnjeg mira i strpljenja

Ovo je karta koja podstiče mir, spokoj i uči nas umerenosti u životu. Karta Umerenost podseća nas da je proces ozdravljenja dug, ali uloženo strpljenje i trud doneće dobre rezultate. Moramo poštovati ravnotežu i mir, jer to je ono što će nam pomoći da pronađemo uspeh i dođemo do većeg balansa i ravnoteže. Energija ove karte pomaže u ojačavanju duhovnog razvoja, percepcije vodeći nas ka postizanju pravih rezultata.

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI, REIKI, TERAPIJA BOJAMA, ANĐEOSKE KARTE, ISCJELJIVANJE ANĐEOSKIM ENERGIJAMA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Marijana / Kod 98
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, TUMAČENJE SNOVA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min