Tranzit Meseca – u znakovima zodijaka

Tranzit Meseca u jednom znaku zodijaka traje od 2 do 3 dana, pri čemu ima veliki uticaj na naše emocionalne stavove, intuiciju i reakcije. To je vreme kada smo više povezani sa svojom intuicijom i instinktom.

U zavisnosti od znaka u kome se nalazi i aspekta koji formira on može doneti više osetljivosti ili ranjivosti. Na primer, Mesec u Ovnu donosi pojačanu ambicioznost, impulsivno ponašanje, nestrpljenje, dok u znaku Škorpije budi strastvene i intenzivne osećaje.

Delovanje tranzitnog Meseca kroz 12 znakova zodijaka:

Tranzit Meseca u znaku Ovna: donosi  emocionalno uzbuđenje, nestrpljivost i više energije. Iako ukazuje na pojačanu motivaciju, sa druge strane uzrokuje nemir.

Tranzit Meseca u znaku Bika: ukazuje na značaj materijalnog segmenta života. Može uzrokovati veću lenjost, prejedanje, opijanje i nedostatak unutrašnjeg mira.

Tranzit Meseca u znaku Blizanca: govori o pojačanoj znatiželji, radoznalosti, interesu vezanom za rešavanje tajni. Tokom ovog tranzita možemo istovremeno započeti više poslova.

Tranzit Meseca u znaku Raka: budi naša najdublja osećanja i emocije. Daje veći fokus ka porodici i težnju za podrškom od bliskih osoba. Tokom ovog tranzita vrlo često je prisutna emocionalna neravnoteža.

Tranzit Meseca u znaku Lava: označava pojačanu ambicioznost i prisutnost većeg samopouzdanja. Međutim, sa druge strane, ovaj tranzit govori o ishitrenim reakcijama i tendenciji sebičnosti.

Tranzit Meseca u znaku Device: naša intuicija nas podseća da je ovo idealno vreme kada možemo pomoći drugima, kako svojim savetima , tako i podrškom. Smatra se idealnim za organizaciju i nove akcije.

Tranzit Meseca u znaku Vage: označava vreme kada možemo dosta toga popraviti u oblasti ljubavnog partnerstva. Podstiče veću ravnotežu, sklad i povoljno je za društvene aktivnosti.

Tranzit Meseca u znaku Škorpije: ovaj položaj Meseca budi naše najdublje emocije, predočavajući na pojačanu strast. Takođe, u toku ovog tranzita savetuje se veći oprez jer može doći do konflikata ili depresivnih osećanja.

Tranzit Meseca u znaku Strelca: pokazuje interes ka novim stvarima, želju za istraživanjem i razumevanjem. Međutim, ovaj položaj može dati preterano optimističan stav i impulsivnost.

Tranzit Meseca u znaku                 Jarca: donosi dosta pesimistično raspoloženje i otežan fokus. Da bi prevazišli zabrinutost, dobili odgovore na pitanja i stigli do svog cilja potrebno je slediti svoju intuiciju.

Tranzit Meseca u znaku                 Vodolije: uopšteno se smatra periodom kada treba težiti novim saznanjima i učenju. Tada možemo napraviti neke radikalne promene, poboljšati komunikaciju sa prijateljima ili ih prijatno iznenaditi.

Tranzit Meseca u znaku Riba: predstavlja period u kome smo skloni većem sanjarenju, maštanju i emocionalnoj osetljivost. Sa ovom pozicijom tranzitnog Meseca više se  žrtvujemo za druge, a naša intuicija je pojačana.

 

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Dragica / Kod 10
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min