​Tranzit Meseca u zodijaku

S obzirom da se Mesec veoma brzo kreće kroz zodijak, potrebno mu je oko 28 dana da obiđe ceo krug, njegovi efekti nisu toliko jaki, kao kad je u pitanju tranzit sporohodnih planeta. No, tranzit Meseca kroz kuće zodijaka ima značajan uticaj kada se radi o planiranju ili realizaciji važnih događaja.

Tranzit Meseca u prvoj kući: zastupljena je veća osetljivost, jake emocionalne reakcije i sklonost ka promeni raspoloženja.

Tranzit Meseca u drugoj kući: finansijska pitanja dolaze u fokus. Tada možemo potrošiti više novčanih sredstava, a kasnije uvideti da smo napravili nepotreban rashod. U toku ovog tranzita treba više ceniti vrednost novca.

Tranzit Meseca u trećoj kući: daje pozitivan učinak kada je u pitanju emocionalna bliskost. U negativnom kontekstu daje izazove u komunikaciji sa osobama iz okoline, braćom ili sestrama.

Tranzit Meseca u četvrtoj kući: idealno vreme da se bavimo kućnim poslovima i rešavanjem porodičnih problema. Takođe, tada je neophodno detaljno razmisliti pre donošenja konačnih odluka.

Tranzit Meseca u petoj kući: odnosi se na sudelovanje u kreativnim ili zabavnim aktivnostima, umetničkom stvaralaštvu. Smatra se povoljnim za romantiku.

Tranzit Meseca u šestoj kući: daje bolju organizaciju u radu, veću predanost i marljiviji pristup. U negativnom kontekstu može inicirati određeni nemir ili zaokupljenost pitanjima higijene i čistoće.

Tranzit Meseca u sedmoj kući: ukazuje na mogućnost veće osetljivosti ili usamljenosti. Pozitivan učinak ovog tranzia manifestuje se kroz više lepih trenutaka i bliskosti sa voljenom osobom.

Tranzit Meseca u osmoj kući: predstavlja  vreme veće emocionalne uznemirenosti. U toku ovog tranzita prisutno je više sumnjičavosti, ljubomore ili ljutnje.

Tranzit Meseca u devetoj kući: vreme kada je prisutno više optimizma, tolerancije i dobrog raspoloženja. Fokus može biti ka temama vezanim za duhovnost, veru i rešavanju pravnih pitanja.

Tranzit Meseca u desetoj kući: odnosi se na uspostavljanje bolje korelacije sa poslovnim saradnicima i kolegama. Naglašava veću samodisciplinu, odgovornost i preduzimanje koraka koji će imati pozitivan efekat u bliskoj budućnosti.

Tranzit Meseca u jedanaestoj kući: inicira nove aktivnosti, daje više komunikacije sa prijateljima i odnosi se na izradu planova za naredni period.

Tranzit Meseca u dvanaestoj kući: ukazuje na veću saosećajnost i emocionalnu krhkost. U negativnom kontekstu predočava na sklonost ka depresivnom raspoloženju i mogućoj šteti ukoliko se osoba tada odluči za realizaciju određenih planova.

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Dragica / Kod 10
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min