LJUBAV: Nakon par godina turbulencija, vi ćete ovu godinu većinom doživeti kao ugodnu, inspirativnu i poticajnu za ljubav i osobne odnose. Uran u Ovnu još uvijek će povremeno donositi male nepredvidivosti, ali one će biti zaista zanemarivog karaktera u poredjenju s onim što je iza vas. Štaviše, u drugom delu godine, s dolaskom Jupitera u vaš znak (10.9.) vi ćete procvetati, a prilike za zadovoljstvo, sreću i  rast biće pred vama u celih idućih godinu dana. Za celu godinu vrijedi da se oslanjate na svoju intuiciju jer će vam ona donositi samo dobro. Dani kad vam vaš planet Venera donosi mnogo pogodnosti za ljubav jesu do 18.2. do 13.3., od 25.5. do 18.6., od 31.8. do 24.9. i od 8.12. do 31.12.

преузимање

KARIJERA: Kako godina bude odmicala, vama će se kockice slagati sve više i više. Prvo ćete osetiti da ste puno jači nego pre, potom ćete prionuti rešiti sav onaj mali haos koji vas čeka. Sve ćete dovesti u red. Staloženo i smireno, korak po korak. Bićete mentalno snažni i dobro fokusirani. Istovremeno ćete biti i preduzetni, a odlično ćete kombinirati maštu, ideje s aktivnostima, tako da će sve uroditi plodom. Kad već pomislite da ste napravili sasvim dovoljno i da je razlika između pre i sada zaista primetna, na sve će se nadovezati ulazak Jupitera u Vagu od 10.9. koji će doneti nove krupnije prilike za rast i razvoj, a vašoj sreći neće biti kraja.

ZDRAVLJE&SAVET: U svemu što budete činili pre svega slušajte svoj unutrašnji glas jer će vam on biti nepogrešivi vodič za uspeh i zadovoljstvo, kako poslovno, tako i privatno. Bićete zdravi i jači od prolaznih trzavica. Izgleda da ste odrasliji od drugih oko sebe.