Visak spada u jedan od veoma korišćenih alata za otkrivanje budućnosti, kao i dobijenje odgovora na pitanja iz svakodnevnog života vezanih za zdravlje, ljubav, posao.

 

 

Visak se smatra jednim od nepogrešivih kada je u pitanju pronalaženje izgubljenih stvari ili odabir odgovarajućih kristala.

Poznato je da se visak koristio još u vremenu drevnog Egipta kada su ljudi tražili odgovore na mnoga pitanja. Sa obzirom da je visak jedan od najstarijih mističnih alata koji je u upotrebi nekoliko hiljada godina, veoma je cenjen, naročito u oblasti alternativnog lečenja i ezoterije.

Iskusni iscelitelji koriste visak u svrhu lečenja i on im pomaže u određivanju odabira najbolje terapije za pacijenta. Uz pomoć viska takođe možemo otkriti da li su naše čakre u neravnoteži i kako da ojačamo energiju svoje aure.

Postoje različite vrste viska koje se koriste. Visak može biti izrađe od od materijala kao što je bakar, mesing, srebro ili poludrago kamenje.

U radu sa aurom i čakrama koristi se visak izrađen od kristala. U praktičnom radu visak pomaže da odredi zdravstveno stanje osobe i ujedno  naći obolelo mesto.

U radu na daljinu, na osnovu fotografije, mnogi stručnjaci imali su priliku da vide da se visak potpuno drugačije pomera na mestu obolelih organa, u odnosu na zdrave.

Kvalitet informacija koju nam pruža visak je gotovo fascinantan. Visak nam takođe pruža odgovore koji se tiču duhovnog plana, anđeoskih energija i svega onoga što može pomoći da se dođe do unapređenja duhovnosti.

Visak često pomaže da se orjentišemo u tegobnim situacijama i dobijamo odgovore na ona pitanja za koja ne možemo sami pronađi odgovor. Visak je jedan od odličnih načina da saznamo odgovore na budućnost. Tom prilikom možemo postaviti pitanje u sebi ili naglas. Njegov smer nam pokazuje odgovore. Veoma je važno naučiti pravilno tumačenje odgovara koje nam tom prilikom daje visak.

Rad sa viskom zahteva dosta koncentracije i strpljenja. Iako sam postupak rada sa viskom izgleda jednostavan, u suštini iziskuje dobar fokus, unutrašnji mir i smirenost. Ono što treba imati na umu je da uspeh u radu sa viskom zavisi uglavnom od osobe i njenih sposobnosti.

Visak, kao i druge ezoterične alate neophodno je čistiti od nakupljene energije. Postoji više načina koji se mogu primeniti. Ukoliko je visak od kristala najbolje ga je držati tokom noći u morskoj soli ili na svetlosti Meseca. Takođe, visak se može očistiti tamjanom ili procesom vizuelizacije.

 

 • Iris / Kod 84
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: VISAK, KARTE SUDBINE, UROĐENA VIDOVITOST

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min