Svaki znak zodijaka ima svog vladara, specifičnu energiju, svoje potencijale, mane i vrline. Međutim, svaki zodijački znak na svojstven način  može osetiti određene vibracije koje ometaju vitalnu energiju i opštu harmoniju. Drevni astrolozi su verovali da svaki znak zodijaka zapravo prima određene vidljive i nevidljive vibracije shodno planetarnim uticajima. Kroz ovaj koncept, u opštem smislu, vazdušni znakovi su najosetljivi na uticaj magije, dok na zemljane znakove određene čarolije i magija nemaju veliki uticaj.

 

 

Znakovi zodijaka i uticaj magije:

Ovan. Ovan je veoma intuitivan znak zodijaka, često može da oseti kada se nađe u energetskoj neravnoteži. Međutim, Ovan često ima susret sa ljubavnom magijom, pa u tom smislu potrebna je određena energetska zaštita u ljubavnom području.

Bik. Bik kao drugi znak zodijaka, sa izraženim zemljanim elementom u sebi, uglavnom je veoma otporan na magiju. Nije previše sujeveran. Tokom života ima intuitivne snove koji ga upozoravaju na moguću opasnost od magijskih zamki.

Blizanci. Kao veoma svestran znak često imaju mogućnost da dođu u kontakt sa okultistima. Ovaj vazdušni znak odabira određene astralne kristale za zaštitu i ojačavanje energije.

Rak. Četvrti znak zodijaka  je veoma intuitivan. Mesec kao predstavnik daje veoma razvijenu percepciju i veoma često ove osobe mogu da osete pozitivne ili negativne energetske uplive.

Lav. Sunce je predstavnik ovog znaka koji se ne bavi previše temom magije i čarobnjaštva. U zaštiti od magije koristi univerzalne amajlije i talismane.

Devica. Veoma često sujeverna Devica treba da pazi na magiju kroz predmete i da ne zadržava kod sebe napukle predmete. Osobe rođene u ovom znaku treba energetski da zaštite svoj dom.

Vaga. Ovaj nežni Venerin znak je sklon i sujeverju i bacanju magije, posebno ljubavne, jer želja da bude voljena kod Vage je izrazito jaka.

Škorpija. Tajanstvena i čulna Škorpija nije toliko podložna magiji i uticajima čarobnjaštva. Međutim, ukoliko je neko povredi sklona je bacanju crne magije.

Strelac. Večiti putnik zodijaka koji ima mnoga znanja iz različitih tradicija, spreman je da eksperimentiše u magiji na različite načine.

Jarac. Ovaj Saturnov predstavnik nije previše podložan magiji, sem izuzetaka koji mogu biti veliki okultisti. Jarac je zaštićen karmički znak.

Vodolija. Genijalna Vodolija ima jako izraženu intuiciju, veoma često sanja i radi na analitici svojih snova. To joj pomaže da dođe do konstruktivnih rešenja i odgovora u realnom svetu.

Ribe. Ovaj nežni Neptunovsko-Jupiterov znak ima izraženu intuiciju, sklon je astralnim putovanjima i duhovnosti. Zodijački znak Riba kroz snove i intuitivnost uvek može predosetiti magijske uplive.

 • Iris / Kod 84
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: VISAK, KARTE SUDBINE, UROĐENA VIDOVITOST

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min