Zodijak i seksualna kompatibilnost znakova

Kao i u ljubavnoj kompatibilnosti, tako i u seksualnoj kompatibilnosti postoje astrološki znakovi koji su više orjentisani  “jedno ka drugom ” i postoje znakovi koju su manje zainteresovani jedno za drugo.

Seksualna kompatibilnost znakova – Ovan

Ovan: Vatrenom Ovnu seksualnost je veoma važna i on je veoma “izbirljiv ” kada su u pitanju izbor partnera. Kao vatreni znak, Ovan ima velika očekivanja u intimnom području, a vatrena Škorpija može biti pravi izbor. Iako je seksualno kompatibilan sa znakom Strelca, to nije najbolji izbor na duge staze.

Seksualna kompatibilnost znakova – Bik

Bik: Praktični, zemljani Bik koji je orjentisan ka materijalnom stvaranju teži stabilnosti u području seksualnosti. Za njega su najkompatibilniji znakovi Bik i Rak.

Seksualna kompatibilnost znakova – Blizanci

Blizanci: Dinamični Blizanci koji teže intenzivnim promenama u svom životu, isto tako imaju vrlo “raznovrstan” seksualni život. Kompatibilni znaci u seksualnosti su Ovan, Vaga i Škorpija.

Seksualna kompatibilnost znakova – Rak

Rak:  Nežni i ćutljivi Rak uvek sve sagledava kroz emociju, tako i samu seksualnost. Kompatibilni astrološki partneri svakako jesu oni koji ih mogu razumeti kroz emotivnu percepciju, tu spadaju Škorpija, Ribe i Lav.

Seksualna kompatibilnost znakova – Lav

Lav: Vatreni Lav koji ima dosta energije veoma je izbirljiv po pitanju seksualnih partnera. Lav voli da eksperimentiše i potreban mu je partner koji ga može pratiti u tome. Kompatibilni astrološki partneri su Škorpija i Ovan.

Seksualna kompatibilnost znakova – Devica

Devica: Praktična i rezervisana, Devica teži seksualnosti na sebi svojstven način, tako i da partner mora biti takav. Kompatibilni astrološki partneri su Blizanci i Devica. Nadopunjavaju se Rakom i Vodolijom.

Seksualna kompatibilnost znakova – Vaga

Vaga: Zavodljiva Vaga zaista ume da uživa u razmeni nežnosti sa svojim partnerom. Najviše joj odgovaraju osobe rođene u znaku Blizanca, Bika i Vodolije.

Seksualna kompatibilnost znakova – Škorpija

Škorpija: Škorpija spada u najharizmatičniji i najerotičniji znak zodijaka. Prija joj partner sa kojim će emocije i seksualne želje stopiti u jedno. Najkompatibilniji znakovi su Rak, Lav, Škorpija i Ribe.

Seksualna kompatibilnost znakova – Strelac

Strelac : Energični i vatreni Strelac važi za velikog “zavodnika zodijaka” što i on sam vrlo često naglašava. Iako retko sa kim postiže maksimalnu kompatibilnost u seksualnosti, dobro slaganje ostvaruje sa Ovnom i Vodolijom.

Seksualna kompatibilnost znakova – Jarac

Jarac: Predstavnici Saturna se u području seksualnosti najviše slažu sa znakovima koji mogu razumeti njihovo “unutrašnje ja”. Nekada im treba dosta vremena da upoznaju takvu osobu. Seksualnu kompatibilnost postižu sa Bikom i Ribama.

Seksualna kompatibilnost znakova – Vodolija

Vodolija: Genijalna Vodolija seksualnost doživljava na svoj jedinstven način. Ne voli suviše dinamične partnere, ali svakako teži inovativnim partnerima kakva je i ona sama. Seksualnu kompatibilnost postiže sa Ovnom, Blizancima i Vagom.

Seksualna kompatibilnost znakova – Ribe

Ribe: Ovaj vodeni znak je vrlo osetljiv i teži partneru koji mu je sličan. Često im se dešava pogrešan izbor, zbog čega se brzo pokaju. Kompatibilni astrološki partneri su Rak, Škorpija, Ribe i Jarac.

 

 

 

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Ariana / Kod 61
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, REIKI, YI-YING, TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Dragica / Kod 10
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min

 • Mira / Kod 72
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 0906/240-240
  84 RSD/min